Akade 13 Musselkanaal
06-20949320

FAIR ATELIER “DE TUINKAMER” TE VALTHERMOND

Zondag 29 augustus was het dan zover. Ik zou voor het eerst op een fair staan. Geen idee wat me te wachten stond, maar ik had er enorm veel zin in.

Bij aankomst op het terrein, viel me direct op hoe mooi het terrein ingericht was. Een sfeervolle setting met allemaal mensen die hun eigen kraam aan het opbouwen waren.  Bij het opbouwen van de kramen regende het een beetje.  Dan gaat er al van alles door je heen. Komen er wel mensen? Houden deze mensen wel van wijn? Hopelijk wordt het weer beter? …..

Klokslag 13.00 uur had ik mijn kraam klaar en de eerste bezoekers kwamen het terrein al op. Gelukkig was het weer wat opgeknapt, precies goed voor een bezoek aan een leuke fair! En druk dat het werd!! Jeetje, dit had ik echt niet verwacht, zoveel bezoekers. Ik vond het vooral fantastisch voor Monique, eigenaresse van Atelier “De Tuinkamer”. Want als je zoiets organiseert (ook voor het eerst), dan hoop je natuurlijk dat het een succes wordt. Nou, dat was het zeker. Veel bezoekers, een hele mooie fair en alles top geregeld. Complimenten voor de organisatie en iedereen die meegeholpen heeft!

Ik heb veel wijnliefhebbers gesproken, ik mocht mijn passie voor Italiaanse wijn deze middag volop delen. Velen hebben een heerlijke wijn meegenomen om thuis lekker van te genieten. Ik vond het fantastisch om op deze fair te mogen staan en eenmaal thuis, nog even nagenieten onder het genot van een heerlijke Italiaanse wijn!

Voor herhaling vatbaar…

Groet,

Judith

(heb je de fair gemist, maar wil je wel graag thuis genieten van een heerlijke Italiaanse wijn? Op donderdag kun je tussen 16.00 – 20.00 uur langskomen in Musselkanaal aan de Akade 13)

0
    0
    Bekijk Winkelwagen
    Uw winkelwagen is leegTerug naar winkel
    Scroll naar boven