Akade 13 Musselkanaal
06-20949320

Over Mij

Wat leuk dat je mijn website hebt ontdekt! Ik ben Judith Oost, woonachtig in Musselkanaal (provincie Groningen) en ik ben al jaren een Italië liefhebber. Toen ik met Gusto d’Italia begon, hoefde ik niet lang over een bedrijfsnaam na te denken. Gusto d’Italia is de “Smaak van Italië”. Wijn en Italië horen toch echt bij elkaar.

 

Ik heb al vele reizen door Italië mogen maken, zowel naar het Noorden als naar het Zuiden van het land en tijdens mijn reizen door Italië heb ik echt de smaak van dit fantastische land geproefd. De smaak van het dagelijks leven, maar ik ben vooral gepassioneerd geraakt door de vele karaktervolle wijnen. Italië is het wijnland met de meeste autochtone druifsoorten, druifsoorten die je dus alleen in Italië of zelfs alleen maar in een bepaald gebied van Italië aantreft. Juist dit spreekt mij erg aan.

Mijn passie voor Italiaanse wijnen wil ik graag met jou delen.

Het viel me op dat we de vele lekkere wijnen die ik in Italië geproefd hebben, vaak hier niet konden kopen. Vandaar dat ik deze webshop en een wijnshop heb geopend met alleen maar Italiaanse wijnen, want daar ligt mijn passie.

In de loop van de jaren ben ik bij diverse wijnproeverijen in Italië aanwezig geweest en ik heb al veel mooie wijnhuizen mogen bezoeken. Het persoonlijk contact met wijnhuizen vind ik wel heel bijzonder, er ontstaan zelfs vriendschappen door. Het is voor mij steeds weer een verrassing hoeveel lekkere wijnen Italië te bieden heeft en ik blijf nog steeds nieuwe wijnen ontdekken.

Tijdens mijn studie voor het Wijnbrevet (SDEN3) heb ik uiteraard ook uitgebreid kennis gemaakt met wijnen uit andere wijnlanden, maar mijn passie ligt echt bij Italië. Ik kom er graag en combineer mijn reizen altijd met een bezoek aan een aantal wijnhuizen.  Door het persoonlijke contact met wijnhuizen, eigen import en nauwe contacten met andere importeurs, kan ik een mooie selectie van de lekkerste wijnen uit verschillende regio’s aanbieden en voordat een wijn op mijn website geplaatst wordt, heb ik deze uiteraard zelf geproefd.

Vind je wijn bestellen via een webshop niet zo leuk? Langskomen kan ook! Gezellig! Op donderdag kun je tussen 15.00 – 20.00 uur zonder het maken van een afspraak langskomen (met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus)

Past het op een andere dag beter? Kom dan shoppen op afspraak. Bel, mail of app voor het maken van een afspraak. 

Wijn is beleving! Of je nu iets te vieren hebt, of je wilt lekker rustig op de bank genieten van een goed glas wijn. Lekker in je eigen tuin, genietend van een wijn in het zonnetje of tijdens de bbq, het kan allemaal met wijn. Gezelligheid en wijn horen bij elkaar! Wijn is niet alleen heerlijk om te drinken, het is ook fantastisch om te geven. Bij  mij kun je ook terecht voor de mooiste wijn cadeaus. Ik stel graag, samen met jou, een mooi wijnpakket samen.

Lees ook mijn  nieuws/blog  pagina, hier hou ik je o.a. op de hoogte van mijn “wijnreizen” en ander “wijn nieuws”.

Ik hoop dat jij door “mijn” wijnen ook kunt genieten van “de smaak van Italië”

Groet, Judith Oost

Gusto d’Italia 

Scroll naar boven